GELECEĞİN YELKENCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

2010 yılında Çandarlı Belediyesi’nin destekleri ile kurulan Çandarlı Yelken ve Su Sporları Kulübü 2. dönem 15 optimist kursiyeri 4 Ağustos Cumartesi günü sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Çandarlı Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Emrah Harun Köleci, Yönetim Kurulu Üyesi Jale Karataş ve öğrencilerin velileri katıldı.

Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, sertifika töreninde Çandarlı denizinin ve hava şartlarının yelken ve su sporlarının gelişmesine çok müsait olduğunu ve belediye olarak bu spor dalının yaygınlaştırılmasına yönelik mali ve teknik desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Çandarlı Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Emrah Harun Köleci ise Çandarlı Belediyesi’nin vermiş olduğu destekten dolayı Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen’e teşekkürlerini iletti. Köleci, 2 yılda kat etmiş oldukları yolu gerçekten heyecan verici görmekle beraber ilk hedeflerinin en yakın zamanda Çandarlı’da optimist yelken yarışı düzenlemek olduğunu belirtti.

Çandarlı’nın sert rüzgarlarında eğitim alan öğrenciler, sertifika töreni öncesinde Çandarlı açıklarında yelken gösterisi yaptılar. Hünerlerini sergileyen kursiyer öğrencilere gösteri sonunda sertifikaları takdim edildi.