CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU ETKİNLİKLERİ

Çandarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8/A Sınıfı öğrencilerinin mezuniyet töreni çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çandarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen kutlama etkinliğinden önce öğrencilerin görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde, yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalardan oluşan serginin açılışı yapıldı. Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Duran`ın açılış konuşmasının ardından başlayan etkinlikler kapsamında öğrenciler tarafından çeşitli oyunlar ve gösteriler sunuldu. Sınıf öğretmenleri Fahriye Kavuklu`nun yönetmenliğinde 6/B sınıfının "Ölürüm Türkiyem" şarkısı ile sunduğu gösteriler vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, belediyenin eğitim ve öğretimi destekleme faaliyetleri kapsamında, 2011-2012 eğitim ve öğretim yılını başarı ile tamamlayarak dereceye giren öğrencilerden okul 1. si Zeynep ACAR`a dizüstü bilgisayar, okul 2. si Tuğçe LAFATAN`a cep telefonu, okul 3. sü Cansel ÖZERDEM`e de dijital fotoğraf makinası hediye etti.

Ödül töreninin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere onur belgeleri takdim edildi. Daha sonra 8/A sınıfı öğrencilerine okul müdürleri tarafından diplomaları verildi ve öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.