Mar

İŞKUR KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

DSC_9124 iskur

Toplum Yararına Çalışma Projesi Kapsamında (TYÇP) Çandarlı Belediyesinde çalışmaya hak kazanan 8 Kişi belli oldu.

Türkiye İş Kurumu İzmir Bölge Müdürlüğü ile Çandarlı Belediyesi arasında yapılan protokol gereği Belediyenin Park Bahçe ve Temizlik hizmetlerinde çalıştırılacak olan 8 işçi 6 ay süre ile görev yapacak.

01.03.2012 Perşembe günü noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlenen asil ve yedek listeler şu şekilde ;

ASİL LİSTE

1. Ahmet GÜLDİKEN
  2. İsmail UÇAR
  3. Dilek GÜMÜŞ
  4. Koray ÖKSÜZ
  5. Ümit SELÇUK
  6. Cavit AYMAN
  7. Erdem ÜZMEZ
  8. Serpil ÇETİN

YEDEK LİSTE

1. Gülçin KAYIKÇIOĞLU
  2. Buket AYSU
  3. Nagehan MALALİÇİ
  4. Zeynep SEVİM
  5. Hüseyin ANAYURT
  6. Fatma DEMİRDÖVEN
  7. Emine METE
  8. Gökhan YAVUZ

Belediye Başkanı Ahmet DAĞDELEN, “sosyal devlet anlayışının sonucu olan ekonomik hareketliliğin sağlanması adına hazırlanan toplum yararına çalışma projesi kapsamında hem Belediyemizin hizmetleri görülmüş olacak hem de çalışanlara ekonomik anlamda katkı sağlayacaktır. Çalışacak olan personele hayırlı olmasını diliyorum” dedi.